Facebook Hesabım Kapatıldı | Nasıl Açabilirim ?



Son zamanlarda neredeyse herkesin kullandığı sosyal medya paylaşım sitesi facebook. Eğer sizinde bir facebook hesabınız varsa ve facebook hesabım kapatıldı sorunuyla karşılaştıysanız şuan tam yerindesiniz. 

Facebook son zamanlarda sıkı temizlik içerisinde ve sitede bulunan çoğu hesabı güvenlik önlemi amacıyla kitliyor yada kapatıyor. Genellikle uygulanan güvenlik politikası hesabı kapatıp hesabı kullanan kişinin gerçek kişi olup olmadığını anlamak amacı ile facebook kimlik onayı hamlesini devreye sokuyor.

Çoğu forumda ve internet sitelerinde kapatılan facebook hesapları için paylaşılan konular genellikle aynıdır.

Facebook Hesapları Neden Kapatılır?
  • Tanımadığınız kişilere sürekli arkadaşlık isteği göndermek.
  • Birden fazla hesaba sahip olmak.
  • Taciz,tehtid edici mesajlaşmalar.
  • Topluluk Standartlarına uymamak.
Bunun gibi birçok örnekler verebiliriz kısaca kurallara uymak gerekir.

 Facebookta kapanan hesabınızı açmak için gerekli iletişimi sağlayan belli form vardır. Hesabı kapatılan kişiler bu form aracılığı ile yeniden hesabına kavuşabiliyor. Kısaca hesabınızın açılması için facebook ile iletişime geçmek için kullanacağınız formdan bahsedeceğim.

Facebook hesabınız kapatıldığında , mobil uygulamanızda genellikle oturumunuz sonlanırıldı uyarısı gelir ve ardından giriş yapmaya çalıştığında aşağıdaki uyarı ile karşılaşırsınız.

Bu uyarı ile karşılaştığınızda yapmanız gereken en doğru adımları şuan sizlerle paylaşacağım.
Öncelikle aşağıdaki linkini verdiğim form kapanan facebook hesapları için güncel iletişim adresimiz olucaktır.

Kapanan Hesabınız İçin Facebook İle İletişime Geçme Formu


Forma giriş yaptığımızda bizden 4 adet bilgi isteniyor. Kapanan Facebook Hesabı için buradaki bilgilerin doğru bir şekilde doldurulması gerekiyor.

Facebook iletişim formunu nasıl dolduracağım ? 

1. Hesabınızda bulunan , hesabınızı oluştururken kullandığınız e-posta adresini doğru bir şekilde yazmanız gerekiyor. (@gmail.com, @yandex.com , @hotmail.com) şeklinde olan adrestir.

2. Hesabınızdaki güncel ad soyadı eksiksiz olarak yazmanız gerekiyor ( Hesabınızda 2 adet isim var ise örn; Ali Cemal Öztürk ) aynen bu şekilde yazmanız gerekiyor.

3. Hesabınızdaki bilgilerle eşleşen Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarafından verilen kimlik kartını yüklüyorsunuz. Bu kısıma sadece kimlik yüklemeniz gerekmiyor bu kısıma üzerinde adınızın ve soyadınızın yazdığı herhangi bir belge yükleyebilirsiniz ( Öğrenci kartı , Akbil , )

4. Hesabınızın açılması için gerekli açıklama mesajı çok önemli, buradaki Ek bilgiler kısımını gerçek kişiler okuduğu için genellikle yabancı bir yazı olması gerekiyor. Bu kısıma yazacağınız yazıyı aşağıya ekliyorum.

Dear Facebook Help Team, My account was disabled. You are disabling my account with incorrect information. My account has been created with added mail from this add-in! I have submitted my Identity proof to my account proof, which will ensure that I am the owner of this account.


Herşey tamam ! Tek yapmanız gereken beklemek. Facebook hesabım kaç günde açılır ? diyecek olursanız gönderilen taleplere cevaplar genellikle 1 gün içerisinde olumlu veya olumsuz olarak dönüş oluyor.

Fakat !

Bazı durumlarda malesef itiraz edilen hesaplara hiçbir şekilde dönüş yapılmıyor. Her ne kadar gerçek kişiyi temsil ettiğiniz halde hesabınız kapatıldığı halde hesabınız yeniden açılmayabiliyor. Bu durumlarda bu işlem için bize başvurmanız gerekiyor. Facebook ile yazışarak ve emek sarfettiğimiz için bu işlemi ücretli yapıyoruz.

Yukarıdaki adımları uygulayıp herhangi bir dönüş alamadıysanız aşağıdaki iletişim numalarından bize ulaşabilirsiniz.

UNUTMAYIN !

Hesabınız fake ise yani ( gerçek olmayan ) bir kişiyi temsil ediyorsa açılır diye kesinlikle internetten bulduğunuz kimlikleri gönderip yada hesaptaki isime göre düzenleyip gönderdikten sonra açılmasını beklemeyin. Hesapla uyuşmayan belge veya photoshop ile yapılan kimlikler gönderildiğinde o hesaba bize geldiğinizde her ne kadar doğru işlemler yapılsada facebook güvenlik kontrolüne takıldığı için cevap gelmeyecektir.

Fake hesabınız varsa aşağıdaki mesajdaki bilgileri doğru olarak sağladığınız taktirde yeniden aktif etmekteyiz.

Her ne kadar fazla facebook hesabınız varsa hesabınıza ait Doğum tarihini mutlaka not edin. Hesabın açılmasındaki en kilit nokta hesaptaki doğum tarihidir. Hesaptaki doğum tarihi doğru biliniyorsa o hesap tarafımızca %100 olarak yeniden aktif edilmektedir.

GÜNCELLEME 01.06.2018  

Bu hizmetimiz şuanda kapalıdır. Kapatılan facebook hesapları ile ilgili şuanda işlem gerçekleştiremiyoruz.


Anahtar kelimeler:

facebook hesabım kapatıldı, kapatılan facebook hesapları nasıl açılır, facebook hesaplarım sürekli kapanıyor, kişisel facebook hesabım kapatıldı, facebook hesabım kapatıldı nasıl geri alabilirim, facebook hesabım kapatıldı ne zaman açılır, facebook kapatılan hesabı kimliksiz açma, facebook destek hattı, facebook kapatılan hesabı açmak için yapılacaklar

Share on Google Plus

Hakkımızda

İnstagram hesaplarınızı ücretli olarak geri aktifleştiriyoruz "İletişim" kısmından bize ulaşabilirsiniz.

45 yorum:

  1. Adamlar işinde 1 numara 5 yıldır kapalı olan kişisel hesabımı ne yaptıysam açamadım fakat bu arkadaşlar nasıl bir yöntem uyguladıysa ertesi gün hesap tekrardan aktif oldu. Ayrıca forumlardada referanslarının fazla olduğunu gördükten sonra tereddüt etmeden hesabımı teslim ettim kendilerine güvenebilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banada yardumci olun allah icin

      Sil
    2. Benimde facebook hesabim kapatildi corana virüs nedeniyle ilgilenemiyorlar

      Sil
    3. Sizlere ulasabipeceğim bir numara olursa çok sevinirim

      Sil
    4. Kapatılan hesabımı açmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

      Sil
    5. Facebook hesabım kapatıldı tekrar açılması istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

      Sil
    6. Facebook hesabım kapatıldı tekrar açılması istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

      Sil
  2. nasıl yaptılar pek bilgim yok ama aylarca uğraşıp açamadığım hesabımı 4 günde yeniden açtılar sosyalyardim724.com ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.

    YanıtlaSil
  3. Hesabim kapatildi yanlis giris yaptim

    YanıtlaSil
  4. Hesabim kapandı mail kabul etmiyor sahte esap açılmış benim adimca ve sikyayet edilen ben oldum napmam lazım

    YanıtlaSil
  5. Benimde 2 tane facebook hesabim kapatildi naptiysam geri acamadim hesabimi nolur bana yardim edin hesabim tekrar acilsin

    YanıtlaSil
  6. Facebook hesabı açma aktif mi ?

    YanıtlaSil
  7. 2 yıldır kapalı olan facebook hesabımi açamıyorum kimlikteki ismimin kısaltma olarak yazmıştım facebook adresime kimlikle uyuşmadığı için açamıyorum yardımcı olun lütfen..

    YanıtlaSil
  8. Bana nasıl yardımcı ola bilirsiniz benim geçende kapandı ayrıca bu işi nekadar yapiyorsunuz

    YanıtlaSil
  9. Orijinal hesabım kapandı kimlik fotoğrafını Attığım halde yinede açılmadı yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  10. Orijinal hesabım kapandı kimlik fotoğrafını gönderdim yinede açılmadı

    YanıtlaSil
  11. Nemerhaba 2 gün önce 10 yıllık hesabimi facebook birden kitledi ve yüzünü çekip gönder dedi çekip gönderdim 2 gün sonra hesabimi kapattı kimlik çekip gönderdim adım soyadim doğum tarihim kimligündeki gii hesabimda aynı bilgiler var ama 1 gün oldu e posta ma donus olmadı olumlu olumsuz geri dönüş yapılıyor mu ve hesabım açılır mı cevap verirseniz sevinirim teşekkürler

    YanıtlaSil
  12. doğum gunumde tebrikler olmasini sevmediyim icin facebook hesabimda dogum tarixini deyismek istedim. yalnislikla dogum yilini 2020 etdim. o gunden hesabim kapandi kimliyi cekib atsamda hala giris yapamiyorum

    YanıtlaSil
  13. Benimde hesabim kapalı acarmisiniz

    YanıtlaSil
  14. Hala bu işlemi yapıyor musunuz ?

    YanıtlaSil
  15. İletişim bilgisi atarmısınız whatsup varsa

    YanıtlaSil
  16. Benim hesabında kapatildi açmam icin yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  17. Kişisel facebook hesabım KAPATILDI, kimlik gönderdiğim takdirde açılmadı sizlerden ricam acil bir şekilde yardım edermisiniz lütfen, sizlerden cevap bekliyorum.

    YanıtlaSil
  18. Benimde kapalı suan yazı gelmiş 22 gün sonra kalıcı olarak kapatılacaktır diye 1 aydır kapalı yardım edebilir misiniz

    YanıtlaSil
  19. Benimde kapatıldı yardım istiyorum lütfen

    YanıtlaSil
  20. Facebook hesabım geçici olarak kapatıldı ulaşamıyorum bunun için sizden yardım talep ediyorum biliyorum ki oğlum üst üste yanlış şifre veya yanlış bir işlem yaptığı dan şüpheleniyorum O yüzden kapatılmış olabilir

    YanıtlaSil
  21. Mrb ben faceye girmeye çalıştım fakat bilgilerini aldık yinede yaşının küçük olduğunu tespit edersek hesabın kapalı kalmaya devam eder diyor şimdi ben ne yapayım bilgi gindermedim ama öyle diyor acil yardım

    YanıtlaSil
  22. Ben faceye girmeye çalıştım ama karşılaştığım şey yaş sınırlaması nedeniyle facabook hesabım askıya alınmış yaşım 25 face'de de 25 anladım bişey acil yardım

    YanıtlaSil
  23. Arkadaşlar bı çözümunu bulursanız bana da söyleyin ne yaptıysam açılmıyor

    YanıtlaSil
  24. Arkadaşlar hesabı kapanipta açan varmı aranızda

    YanıtlaSil
  25. Değerlendirme aşamasına almış olduğunuz Facebook hesabım kişisel hesabımdır. Herhangi bir şekilde başkasına zarar vermek taklit etmek rahatsız etmek gibi bir gaye içine girmedim. Yapılan paylaşımlar, mesajlaşmalar ve resimlere bakılır ise herhangi bir sorun teşkil eden olumsuz bi olaya meyillenmediğim görülecektir. Değerlendirme de olan Facebook hesabım yanlış doğum tarihi onaylamak sebebiyle kimlik doğrulama istedi gönderdim ama on beş oldu hala açılmadı. Hesabımın açılmasını saygılarımla arz ve talep ederim.

    YanıtlaSil
  26. Facebook hesabim çaldılar ce yasımı küçük gösterdiler facebook hesabim kapatı lutven yardım edin yasım1999 tutuyor

    YanıtlaSil
  27. Hala hesapları acma aktifmi yaşı küçük işaretlediğim için kapatıldı instagram hesabımda gitti face ile

    YanıtlaSil
  28. 20 güne kadar açılmazsa komple kapanacak kımlık bılgılerım dogru ama açılmıyor :(

    YanıtlaSil
  29. 20 güne kadar açılmazsa komple kapanacak kımlık bılgılerım dogru ama açılmıyor :(

    YanıtlaSil
  30. 20 güne kadar açılmazsa komple kapanacak kımlık bılgılerım dogru ama açılmıyor :(

    YanıtlaSil
  31. Benimde Facebook hesabım kapatıldı sebebini bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
  32. Hesabımın Kapatılmasına 7 gün var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşlar benim Facebook hesabım kapatıldı ve forum gönderiyorum diyorki hesabını değerlendiremiyiroruz ilgilenen bana donsun

      Sil