Facebook Kendinin Bir Fotoğrafını Yükle Çözümü 2018




FACEBOOK SELFİE SORUNU 2018 


Merhaba arkadaşlar, Facebook'da yaşanan ve son zamanlarda aşırı sık karşılaşan bir hatadan bahsetmek istiyorum.

Kendinin Bir Fotoğrafını Yükle
Lütfen yüzünüzü net bir biçimde gösteren bir fotoğrafınızı yükleyin. Fotoğrafı kontrol ettikten sonra sunucularımızdan kalıcı olarak sileriz.
bu hatayı aldığınızda hesabınız doğrulamaya düşmüştür demektir.Bu peki neden kaynaklanıyor der iseniz belli başlı sebepleri şunlardır;

- Aşırı aynı mesajı göndermek
- Gruplarda link paylaşmak
- Rastgele hızlı arkadaş ekleme

Yukarıdaki saydıklarım genel bir örnektir.Peki ben bunları yapmadım hesabımı yeni açtım anında bu duruma düşdü sebebi nedir der iseniz yeni açılan facebooklarda bu sorunu yaşarsınız peki ne yapmalıyım? 

Eğerki o hesabı sürekli kullanıcak iseniz ücretli olarak açma hizmeti ve destek veriyoruz fiyatlarımız cuzi miktardır.


"Kendinin Bir Fotoğrafını Yükle" ekranında fotoğraf gönderemiyorum ?

Aşağıdaki resimdeki gibi "Yüklenemedi.Lütfen ağ bağlantının düzgün çalıştığından emin ol ve daha sonra tekrar dene." hatası ile karşılaşıyor iseniz de bu durum kalıcıdır.Bu tür hesaplarınızıda ücretli olarak yeniden etkinleştiriyoruz!


Uzun yıllardır kullandığım Facebook hesabım herhangi birşey yapmama rağmen "Kendinin Bir Fotoğrafını Yükle" hatası verdi sebebi nedir derseniz şöyle bir açıklık getiriyim facebook son zamanlarda yaptığı güncelleme ile sahte ve gerçek hesapları ayırt edemediğinden böyle bir durum meydana geldi.Kendi resiminizi gönderseniz bilene hesap inceleme ekranına geliyor örneğin;


Yukarıdaki ekrandan sonra ise %90 hesaplarınız tamamen kapatılıyor ve aşağıdaki duruma düşüyor örneğin;


Sizde bu durumdan zarar gördüyseniz bize ulaşmanız yeterlidir gerekli işlemler sağlanıp hesaplarınız gün içerisinde veya 2 gün içinde aktif hale getiriyoruz.Bolca referansımız mevcuttur.




10.02.2019 GÜNCELLEME

Facebook selfie sorunu ile ilgili şuanda işlem yapamıyoruz bu tür sorunlarla ilgili whatsapp destek hattına mesaj göndermeyiniz.



## AÇTIĞIMIZ HESAPLARDAN BİR KAÇ WHATSAPP KONUŞMASI ##





BURAYA SIĞDIRAMADIĞIMIZ BİNLERCE MÜŞTERİLERİMİZ MEVCUT  :)

SİZDE HESABINIZI AÇTIRMAK İSTİYORSANIZ


## DETAYLI BİLGİ İÇİN ##

                                                     



Başlıca etiketler: 



facebook kendinin bir fotoğrafını yükle,yüklenemedi.Lütfen ağ bağlantının düzgün çalıştığından emin ol ve daha sonra tekrar dene, facebook selfie onayı, facebook yüz tanıma sistemi, facebook 7 madde, facebook yüzünüzün bir fotoğrafını yükleyin çözümü, facebook selfie çözümü 2017, facebook, facebook hesabım kapatıldı, facebook yüzümün fotoğrafını istiyor, facebook ücretli hesap açdırma, facebook kendinin bir yüzümün fotoğrafını istedikden sonra kapatıldı, lütfen yüzünüzü net bir biçimde gösteren bir fotoğrafınızı yükleyin.,Facebook Resim Soruyor, Facebook Selfie Resim Facebook Selfie Resmi - İstiyor Çözümü Kesin Çözüm Yeni #2017 Lütfen yüzünüzü net bir biçimde gösteren bir fotoğrafınızı yükleyin. Bize bir fotoğraf gönderdiğinizde, fotoğrafı kontrol ettikten sonra sunucularımızdan kalıcı olarak sileriz. Lütfen yüzünüzü net bir biçimde gösteren bir fotoğrafınızı yükleyin. Bize bir fotoğraf gönderdiğinizde, fotoğrafı kontrol ettikten sonra sunucularımızdan kalıcı olarak sileriz. Lütfen yüzünüzü net bir biçimde gösteren bir fotoğrafınızı yükleyin. Bize bir fotoğraf gönderdiğinizde, fotoğrafı kontrol ettikten sonra sunucularımızdan kalıcı olarak sileriz. Lütfen yüzünüzü net bir biçimde gösteren bir fotoğrafınızı yükleyin. Bize bir fotoğraf gönderdiğinizde, fotoğrafı kontrol ettikten sonra sunucularımızdan kalıcı olarak sileriz. Lütfen yüzünüzü net bir biçimde gösteren bir fotoğrafınızı yükleyin. Bize bir fotoğraf gönderdiğinizde, fotoğrafı kontrol ettikten sonra
Share on Google Plus

Hakkımızda

İnstagram hesaplarınızı ücretli olarak geri aktifleştiriyoruz "İletişim" kısmından bize ulaşabilirsiniz.

1 yorum: