İnstagram Üzgünüz İsteğinizle İlgili Bir Sorun Oluştu Hatası Çözümü



Merhaba arkadaşlar ; günden güne büyüyen bir sosyal medya paylaşım platformu olan instagramda malesef ki zaman ilerledikçe hesaplarla ilgili problemler çıkabiliyor. Son zamanlarda bu problemlerin neredeyse instagram kullanıcılarının tümünde çıkan sorun İnstagram hesabına mobil uygulamadan giriş sırasında karşılaştıkları ''Üzgünüz İsteğinizle İlgili Bir Sorun Oluştu'' hatası. Bu hata ile karşılaşan kullanıcılar genelde hesabının çalındığını veya hesabındaki herhangi bir paylaşım yüzünden karşılaştığını sanmaktadır fakat aslında olay hiçbirisiyle alakalı değildir. İnstagram giriş sorunu ile ilgili genelde çözüm olarak hesabı dondurup geri açma veya uygulamayı silerek geri çözülebildiğini söylemektedirler fakat benimde başıma geldiği için malesef diğer platformlarda paylaşılan çözüm yöntemleri ne yazık ki işe yaramamakta. Bu sorunla karşılaştığınızda en basit olarak nasıl bu hatayı giderebileceğinizi anlatacağım.

GEÇELİM ÇÖZÜME ; ADIMLARI DOĞRU UYGULADIĞINDAN EMİN OLUN

Öncelikle bu sorun olduğunda instagram hesabına kullanıcı ve şifre girdikten sonra aşağıdaki ekranla karşılaşırsınız.

Bu hata ile karşılaştıktan sonra yapmanız gereken telefonunuzun internet tarayıcısından (safari ) öneriyoruz instagram.com adresine gidelim. Kullanıcı adı ve şifremizi doğru şekilde girelim. Kullanıcını adı ve şifremizi doğru girdiğimizde aşağıdaki ekranla karşılaşacağız. Daha sonra yukarıda bulunan + işaretine tıklayın


Karşımıza aşağıdaki gibi ekran gelecektir. Bu kısımda Bağlan Butonuna basalım.


Karşımıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir. Buradaki seçim size kalmış isterseniz uygulamada açık olan facebook hesabınızla giriş yaparsınız istersenizde Telefon veya e-posta adresiyle giriş yap butonuna tıklayabilirsiniz. Ben e-posta ile giriş yaptım.


Bu adımdan sonra karşımıza aşağıdaki gibi Devam et butonuna tıklıyoruz


! Ve bu kadar instagram hesabımızı başarılı bir şekilde facebook hesabına bağladık ! sıra instagram uygulamasına girmeye kaldı. Uygulamaya girdiğinizde direk olarak aşağıda İsminiz yazar ve Devam et olarak gösterir. Oraya tıklayarak sorunsuz bir şekilde instagram hesabınıza giriş yapabilirsiniz.



İnstagram kategorisinde sunduğumuz diğer hizmetler ;

Anahtar Kelimeler ; 

instagram giriş sorunu , instagram giriş yapamıyorum , instagram sorun oluştu , üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu , üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu instagram , üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu çözümü ,
Share on Google Plus

Hakkımızda

İnstagram hesaplarınızı ücretli olarak geri aktifleştiriyoruz "İletişim" kısmından bize ulaşabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Facebook hesabım eski hesabıma bağlı. Şuan kullandığım hesapda facebook bağlan çıkmıyor ve uygulamadan giriş yapamıyorum. Başka bir çözüm var mı?

    YanıtlaSil