Facebook Hesabım Kapatıldı Nasıl Açabilirim? - Facebook Yardım Merkezi


Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki sosyal medya paylaşım sitesi olan facebook & instagram aynı çatı altında bir sosyal paylaşım sitesi. Günümüzde sıkça karşılaşılan sorunlardan biri ise sosyal medya paylaşım sitelerinde hesapların kapanması .

Çoğunlukla kullanıcıların yaşadığı en sıkıcı sorunlardan biri olan  instagram hesabım kapatıldı sorunu.


Bu şekil ekranla karşılaştıysanız hiç korkmanıza gerek yok. Bu tür hesapların kapatılma sebebi ne olursa olsun yeniden aktif etmekteyiz.

KAPATILAN İNSTAGRAM HESABINIZI %100 GARANTİ İLE AÇIYORUZ !

İnstagram hesabınız kapatıldı ise yazıya tıklayın >> instagram hesabım kapatıldı

İNSTAGRAM HİZMETİMİZ HAKKINDA BİLGİLENDİRME 

Hizmetimiz sadece instagram ile sınırlı değil facebook hizmetimizde mevcuttur. İnstagram hesabım kapatıldı olarak aratıp bizi bulduysanız doğru yerdesiniz. İnstagram tarafından kapatılan hesapları partnerimiz aracılığıyla genellikle min 5 max 10 iş günü içinde yeniden aktif ettirebiliyoruz. Sizinde kapatılmış hesaplarınız mevcut ise bizimle iletişime geçerek yeniden aktif ettirebilirsiniz.

İletişim bilgilerimiz makalenin en altında yer almaktadır !

İNSTAGRAM HİZMETİNDE MİN 20.000 ÜYESİ BULANAN SAYFALAR İÇİN İŞLEM GERÇEKLEŞTİRİYORUZ. ŞİFRE BİLGİSİ İSTEMİYORUZ !

''TELİF SEBEBİ İLE KAPATILAN HESAPLARLA İLGİLİ DETAYLI BİLGİ TALEP EDİYORUZ ! ''

TELİF NEDENİYLE KAPATILAN İNSTAGRAM  HESABINIZ VARSA İLETİŞİM NUMARALARINDAN BİZE ULAŞIN


KAPATILAN FACEBOOK HESAPLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Eğer sizde kişisel facebook hesabım kapatıldı diyorsanız bizimle iletişime geçerek hesabınızı yeniden aktif ettirebiliriz. Şuanda facebook tarafından kapatılmış , ihlal gerekçesiyle kapatılan facebook hesabı , taklitten kapanan facebook hesabı , spamdan kapanan facebook hesabı şeklinde belirlenen hesapları yeniden aktif ediyoruz ve sizin giriş yapmanızı sağlıyoruz.

25.02.2018 Facebook Yeni Güncelleme ile ; 

''Facebook kategorisinde sadece sahte olarak kapatılmış hesaplar ve ihlelden kapanan hesaplar ile ilgili iş alımımız vardır.''

Facebook selfie sorununu çözüm işlemlerimiz devam etmektedir. Ayrıca selfie sonrası kapatılan facebook hesaplarını aktif ettirme işlemlerimizde devam etmektedir..


KAPATILAN İNSTAGRAM & FACEBOOK HESAPLARINI YENİDEN AKTİF EDİYORUZ 



FACEBOOK KENDİ YÜZÜNÜN BİR RESİMİNİ YÜKLE HATASI ÇÖZÜMÜ 2018 TIKLA GİT!

YÜZLERCE REFERANSIMIZ MEVCUTTUR

%100 GÜVEN GARANTİSİ !

TIKLAYIN


Etiketler:

facebook hesabım kapatıldı, facebook hesabım koşulları ihlal ettiği için kapatıldı, facebook hesabım kapatıldı giremiyorum, facebook kapanan bahis hesabını açma, facebook müstehcenden kapanan hesabı açma, facebook kaldırılan içerik açma, facebook hesabım taklitten kapatıldı, spamdan kapatılan facebook hesabını aktif etme, facebook hesabım 7 madde yedi nasıl aktif edebilirim, kapanan facebook hesabını %100 açma , instagram hesabım kapatıldı , kapatılan instagram hesabı açma , kişisel instagram hesabım kapatıldı, butik instagram hesabım kapatıldı, instagram hesap açma , instagram hesabım kapandı nasıl açabilirim, 

Share on Google Plus

Hakkımızda

İnstagram hesaplarınızı ücretli olarak geri aktifleştiriyoruz "İletişim" kısmından bize ulaşabilirsiniz.

3 yorum:

  1. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yıllarımı verdiğim instagram hesabımı 5 günde yeniden aktif ettiler ödemeyi hesap açıldıktan sonra almaları ise güven konusunda gerçekten büyük birşey. kendilerine kefilim :)

    YanıtlaSil
  2. Facebook hesabım kapatıldı nasıl geri acarım

    YanıtlaSil